Recensies & Ervaringen

Lees hier een greep uit de ervaringen van mensen die ik al geholpen heb. Help een ander en deel je ervaring hier! Laat het me weten en we hebben contact.


Ik paste de verschillende modellen, die we soms wat oppimpten met een riempje of een stoere blazer. Van sommige jurkjes namen we afscheid, die gingen naar een nieuwe eigenaar.

Weet je wat het is, zei ze terwijl ze de laatste hangertjes terug hing? Je mag je gewoon wat meer laten zien! Je ziet er prachtig uit, hebt een mooi figuur en een kast vol leuke kleding! Wees de beste versie van jezelf!

Hele fijne en bemoedigende woorden om de ochtend mee af te sluiten en ik besloot ter plekke dat dit het moment was om mezelf ook zo te gaan presenteren. De kledingstyliste heeft er immers verstand van.

Monique

Fantastisch kledingadvies! in Den Bosch

Vanessa heeft mij enorm goed geholpen met het bepalen wat mij nu goed staat. Leuke bijkomstigheid; een aantal kledingstukken die ik eigenlijk niet meer droeg, trek ik nu regelmatig weer aan door de adviezen van Vanessa. Juist over deze combinaties krijg ik erg veel complimenten. Kortom, heel waardevol voor mij geweest en zeker voor herhaling vatbaar!

H. Mulder

Aanrader. De kleding wordt voor je uitgezocht, alleen even passen, afrekenen en klaar! Heerlijk, dat je niet hoeft te zoeken in een winkel en een poging wagen wat wel en niet te combineren.

Dankzij Vanessa kreeg ik vele complimenten over mijn Outfit tijdens een feest van een vriendin. De volgende keer vraag ik je weer mee!

Groetjes, Ria

Perfecte samenwerking met Vanessa voor een fotoshoot. In samenwerking met fotografe en visagiste heeft zij de modellen bijzonder goed, smaakvol en passend bij de opdracht gestyled. Kleur, accessoires en kledij afgestemd op modellen en binnen de opdracht. Prettige bijkomstigheid is dat ze snel, helder en coƶperatief communiceert.

Aanrader voor professionals.

Stefanie

Het was een leerzame avond en heel gezellig. Nooit te oud om te leren.

Anastasia

Geen miskopen meer van kleding in de kleur die niet bij me past. Ze is TOP!

Toos

De workshop is door onze tieners als 'leuker dan verwacht' genoemd. Ook wij vonden het leuk, interactief en leerzaam. Je leert met een andere blik te kijken naar wat je draagt en wat bij je past. Met het geadviseerde kleurschema in je achterhoofd kijk je niet meer naar 'alles wat je leuk vindt', maar naar 'alles wat je leuk vindt en ook nog goed kleurt'. Hierdoor ga je gerichter (en dus minder) kopen.

Ook de tips op het gebied van welk model kleding past bij je bouw, hebben hetzelfde effect. Dingen die wel leuk zijn, maar die het qua model net niet helemaal zijn, laat je nu in de winkel liggen.

En het heeft nog een effect: Namelijk het kijken naar alle presentatoren op tv of ze de juiste kleuren dragen...het houdt je bezig haha

Vanessa bedankt!

Groetjes,
Miranda & Anita

Altijd moeilijk bij een sollicitatiegesprek...wat doe ik aan?!

Buiten mijn zenuwen om voor mijn gesprek maakte ik me zorgen over mijn kleding..

Een eerste indruk kon ik niet opnieuw maken.

Dankzij jouw kledingadvies vielen mijn zorgen daarover weg en kon ik vol zelfvertrouwen representatief op sollicitatie.

En met succes want ik ben aangenomen!!!

Bedankt Vanessa...dikke pluim voor jou!

Groetjes, Petra

Ik ben erg blij dat ik bij Vanessa ben geweest voor een kleurenanalyse. Door haar duidelijke uitleg en voorbeelden snap ik wat verschillende kleuren met mijn uitstraling doen. Dit zorgt ervoor dat ik gerichter kan winkelen wat een hoop tijd en miskopen scheelt. Je merkt aan Vanessa dat ze het oprecht leuk vindt om je te laten stralen en de sfeer is dan ook heel fijn en ontspannen. Echt een aanrader!

Kees-Anne

Interessante ochtend met veel tips om in de praktijk te gaan gebruiken !

Natalie