Over mijzelf

Als kind was ik al bezig met mode. Altijd oog voor kleding, make-up en haar. Als Italiaanse ben ik natuurlijk ijdel en een voorliefde voor schoonheid. Daarnaast ben ik van kinds af aan geïnteresseerd in de medemens. Andere culturen, levenswijzen en wat iemand bezighoudt trekken altijd mijn aandacht. Van mijn passie voor mode en oprechte interesse in de medemens heb ik mijn beroep gemaakt.


Zo werkte ik als maatschappelijk werkster en volgde ik opleidingen voor visagist en kleurconsulent. In Amsterdam volgde ik bij Styleschool bydanie van Danie Bles (kleedster van o.a. Sylvie Meis, Leontine Borsato-Ruiters) te Amsterdam de opleiding personal styling.


Op de Amsterdam Fashion Week ging ik aan de slag als kleedster bij de show van Maria Tailor. Ook het stylen van fotoshoots behoort tot mijn werk.


Sinds 2017 ben ik mijn eigen praktijk Imagostylist Vanessa Pilloni gestart. Iedereen is anders. Ik ga op zoek naar wie je bent. En met de juiste kleding en make-up geef je kracht aan je positieve eigenschappen. Ook jou laat ik graag stralen!


Warme groet!
Vanessa Pilloni