STEL JE EENS VOOR DAT JE EEN AUTHENTIEKE KLEDINGSTIJL GAAT WAAR MAKEN


In het kledingstijl-traject van 4 sessies leer ik je je eigen authentieke stijl te ontdekken. Ik geef je mijn kennis, tips en leer je hoe je het zelf doet. Voor mij is het belangrijk om te weten wie je bent, waarnaar je verlangt en wat je wil uitstralen. Ik geef je adviezen welke kleuren het beste bij je passen en in welke kleding je postuur het meest tot zijn recht komt. We creëren een basisgarderobe zodat je elke ochtend meteen uit de kast pakt wat bij de dag past. Van de items uit je garderobe maken we setjes. Lekker duurzaam, daar sta ik voor. Indien gewenst schaf je een aantal items aan om je garderobe compleet te maken.
KLEDINGSTIJL-TRAJECT IN 4 SESSIES


Sessie 1 Jouw droomstijl

In de eerste sessie gaan we aan de slag met jouw kledingstijl. Je gaat ontdekken welke kledingstijl je mooi vindt en samen creëren we een authentieke kledingstijl die helemaal past bij alle facetten van je leven.


Sessie 2 Jouw postuur en kleuren

In de tweede sessie gaan we aan de slag met je postuur en kleuren. Je gaat ontdekken welke kleuren het beste bij je huid passen waardoor je er fris en jong uitziet. Tevens is de vorm van je postuur van belang bij de kledingkeuzes die je maakt. Ik laat je zien hoe je met de juiste items je postuur nog meer tot haar recht laat komen.


Sessie 3 Jouw basisgarderode

In derde sessie gaan we aan de slag met je kleding uit je kast. We ontdekken of jouw basisgarderobe in orde is en wat we nodig hebben om jou optimaal te kunnen laten combineren.


Sessie 4 Jouw combinaties

De vierde sessie gaan we verder met de kledingsetjes in jouw kledingkast. We creëren nieuwe setjes die we vastleggen in een gepersonaliseerd e-book.


Bonus

Het kledingstijl-traject is inclusief 6 maanden nazorg. Na de 4 sessies maak je gratis gebruik van mijn expertise! Per mail, app of online stel je me vragen die in de loop van de maanden nog bij je opkomen. Of je hebt een item in gedachte waar je graag een advies over wil.


Kosten kledingstijl-traject €595


Extra sessie

Extra sessie op aanvraag. Samen op pad. In een van jouw of mijn favoriete winkels met een ruim assortiment shoppen we samen in 2 uur jouw favoriete setjes. Zo heb je jouw personal shopper bij de hand met oog voor detail!

Kosten: €150